BOKA DIN
VISTELSE

Ankomst

Avresa

Antal
personer
per rum

Vuxna

5-12 år

0-4 år

Möjligheternas hotell sätter dig i centrum

Du är här:

Du är här

Läge med omtanke på köpet

Våra gäster väljer oss för läget. Men de återvänder och stannar på grund av omtanken. En vistelse på Kramm slutar först när nästa besök börjar, kanske är det därför våra stamgäster upplever sig närmare hemmet och längre bort från bekymren än på något annat hotell.

 

Och förresten. Alla våra rum är givetvis utrustade med TV, trådlöst internet, telefon, vattenkokare, hårtork, wc och dusch/badkar. Några av våra rum är också bättre anpassade för rörelsehindrade och allergiker. Vi har även bastu samt ett gym, som är fritt för våra hotellgäster att använda.

 

Ett anrikt hotell

Hotell Kramm fick sitt namn efter sågverksbyggaren Christoffer Kramm som 1744 byggde Sveriges första fin- och flerbladiga såg vid Kramforsån.

 

Drygt 200 år efter sågens uppförande firade alla Kramforsbor med stadsrådstal, klockringning och dånande salut sin nyvunna status som stad 1947. Som i så många andra svenska städer uppfördes ett hotell under 60-talet. Hotellet invigdes i oktober 1969 med 56 rum och byggdes ut med ytterligare 55 rum 1976. Som en hyllning till Christoffer Kramm döptes det till Hotell Kramm och hotellets stora matsal till Christoffer.

 

Hotellet var i KF-ägda Reso-hotells ägo fram till 1994. Därefter övertogs driften i privat ägo och drivs nu av Höga Kusten Nöje AB.

 

Än idag ringlar Kramforsån fram på hotellets baksida i naturskön miljö.

  

Resandepaket 1.295 kr pp

Resandepaket Kramm

 

Vi har komponerat ett specialpaket för dig som är mycket ute på vägarna. Enkelrum inklusive kvällstidning och bilaga*, 150 kr att äta för i restaurangen, motorvärmare/garageplats* och frukostbuffé.  (* i mån av tillgång)

Läs mer om resandepaketet


Familjemys 1.095 kr natten

 

Fredagsmys med familjen? I paketet ingår frukost och logi för 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år. Och varför inte lördagsmys också?! Vi bjuder barnen på middag och efterrätt i målsmans sällskap om ni stannar två nätter.

 

Läs mer om Familjemys

 


 

Dela den här sidan:

Tipsa en vän: